ERCİYES’ TEN ERTÜRK’ E ZİYARET

ERCİYES’ TEN ERTÜRK’ E ZİYARET

Kozanda yıllarını eğitim için, geleceğimizin teminatı çocuklar uğruna seve seve tam 30 yıl eğitim veren bir isim değerli hocamız. Kara Mehmet Ertürk, yıllarca çocuklar için çalışmış onlar için yıllarını vermiş geleceğin nesillerini yetiştirmiş bir isim. B

Gazetemiz imtiyaz sahibi araştırmacı gazeteci Hüseyin Erciyes emekli öğretmen Kara Mehmet Ertürk beyi evinde ziyarette bulundu. İkili, görüşmelerinde bir birleriyle buluşmaktan çok memnun olduğunu dile getirdiler. Türk kahvesi eşliğinde yapılan sohbetlerde zaman zaman Kozan gündemi zaman zaman da siyasi konular konuşuldu.

Emekli öğretmen Kara Mehmet Ertürk; " Hüseyin Erciyes beye bu nazik ziyareti için çok teşekkür ediyorum. Bizler yıllarımızı sizin gibi değerli insanlar yetiştirebilmek için harcadık. İnanıyorum ki başardım da. Yıllarca eğitim camiasında görev yaptım. Çok öğrenci yetiştirdim. Artık kısa zaman önce yerimizi yetiştiğimiz öğrencilere vermek için mesleğimize nokta koyduk. Hüseyin Bey ile de yıllar önce tanıştık. Yıllarca Kozan Ekspres Gazetesinde köşe yazarlığı yaptım. Ancak son bir yıl içinde bazı olumsuz nedenlerden dolayı köşe yazarlığını bıraktım. Şimdi ise dostluğumuzun daim olduğunu göstererek beni ziyarete gelmiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" dedi.
Gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes; " Sayın hocamızın da dediği gibi yıllar önce tanıştık. Uzun yıllar gazetemizde köşe yazarlığı yaptı. Şimdi ise rahatsızlığını duyduk ve geçmiş olsun dileklerimizi sunmak için ziyaretine geldik. Bizleri kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ederim. Kendisine Cenab-ı Allah` tan acil şifalar diliyorum. Bizim dostlarımızla olan bağımız üç beş günlük değil bir ömürlük olur. Hele de böyle değerli bir hocamız olunca bizim yanımızda yeri çok farklı oluyor. Zaman zaman fikirlerinden ders aldık. Bu sebepten dolayı bizim için değerli bir büyüğümüz. Kendisine tekrardan Allah` tan acil şifalar diliyorum" dedi.